Design by b | b_who
15220
page-template-default,page,page-id-15220,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

b_who

WORK

Design by b // 2014

Design by b er et grafisk designbureau, hvor kærligheden, i den grafiske branche, kommer til  udtryk gennem skæve idéer, der i fusion med fonte og farver skaber geniale resultater.

MindOn & Conversio // 2012-2014

Hos MindOn & Conversio har jeg arbejdet som grafisk designer med alt fra designoplæg, visuelle identiteter til kampagner – både analogt og digitalt. Jeg har desuden udviklet hele Conversios visuelle identitet i forbindelse med re-lanceringen af virksomheden.INEO Designlab // 2011-2012

Som grafisk designer hos INEO Designlab, har jeg arbejdet med en bred vifte af grafiske designopgaver fra magasindesign, identitetsdesign til formidling af kommunale kampagner.

Sputnik Reklame & Kommunikation // 2010-2011

Jeg har arbejdet med både ad og dtp opgaver. Idéudvikling og designopgaver, researchopgaver, kundekontakt; kreativ briefing, korrekturgange og kontakt til samarbejdspartnere. Kort sagt; hele paletten.

Sputnik Reklame & Kommunikation // 2007-2010

Som mediegrafikerelev har jeg varetaget alle slags opgaver på højt niveau og fungeret som mediegrafiker med selvstændige opgaver fra idéudvikling, layout, rentegning og til konceptudvikling og kundekontakt.

Freelance // 2009-2014

På freelance basis har jeg, ved siden af arbejde og uddannelse, arbejdet for en bred vifte af kunder; Arrild Ferieby Camping, Christianshavns Døttreskole, Purely Professional, Oneblackcar, ANDRITZ, Nord Brands, Risskov Installatør Forretning A/S med flere.


b_said

Birgitte er blandt de dygtigste AD’er/grafiske designere, jeg har arbejdet sammen med. Idérigdom, konceptforståelse og indlevelse mestrer Birgitte til fulde – derfor har jeg valgt at arbejde sammen med hende af flere omgange.

Store og komplekse opgaver er løftet til fuld tilfredshed både hos BDO og i tidligere sammenhænge. Birgitte får min fulde anbefaling.

 

Marianne Halse, Manager, Communication, BDO Denmark

Birgitte har løst mange forskellige grafiske opgaver for intenz. Hun har en formidabel evne til hurtigt at forstå vores forretning og koncepter og evner at visualisere vores tanker på en kreativ og meget brugbar måde. Birgitte er meget kundeorienteret og fleksibel, hvilket er en kæmpe fordel i en tempofyldt og foranderlig branche. Derudover er hun super dejlig at være sammen med og falder helt naturligt ind som en del af kulturen.

 

Joan Morberg, Konsulent, Intenz

Birgitte er en SUPER talentfuld grafiker. Hun er arbejdsom, usædvanlig kreativ og har ben i næsen. Det illustreres ved, at hendes løsninger altid er gennemarbejdet og har et personligt touch. Birgitte er efter min mening – en af de dygtigste på hendes område…

 

Anders Tjørnelund, CEO / Partner at Conversio Aps, tidligere CEO at MindOn

B_

Birgitte Kjærgaard Lund

Jeg er et kreativt, sprudlende væsen, der brænder for mit arbejde. Mit drive i den grafiske verden er detaljerne, der når de i fusion med tegn, former og farver, går op i en højere enhed.

Uddannelse

2012-2014 – E-concept developer

2012-2012 – Kommunikation i praksis

2006-2009 – Mediegrafiker, Bronzemedalje

2004-2005 – Èt-årig HH

2002-2003 – Gymnasium